Tapijt:

Warm. Geluiddempend en heerlijk zacht aan uw voeten. Tapijt is er in verschillende soorten te verkrijgen. Van laagpolig tot hoogpolig en iedere kleur en patroon. Ons ruime keuze aan tapijt bied voor ieder wat wilds.  De structuur en kwaliteit vormen samen de juiste keuze voor u. van een velours tot frisé of een prachtige wol-tapijt. Bij folkers-vloeren hebben we een ruime keuze. In meerdere prijs en kwaliteit klasses. Gemaakt van de beste synthetische en natuurlijke vezels!

Eigenschappen tapijt

Een andere eigenschap dat geen enkel ander type vloer heeft, is de verbetering van de akoestiek in een ruimte plus de eigenschap dat er geen contactgeluiden zijn. Een galm of andere ongewenste geluiden dat via het plafond, vloer of wanden wordt gereflecteerd, hebben de meeste mensen liever niet. Ook het geklik en getik van hakken en hondenpootjes zal bij tapijt niet te horen zijn. Door verschillende manieren is een akoestisch probleem te verhelpen zoals volumineuze gordijnen, stoffen bekleding bij bank en stoelen en het toevoegen van planten in een ruimte. Door te kiezen voor tapijt in plaats van een harde vloer pak je het probleem meteen grondig aan. Een woonruimte voorzien van tapijt reduceert geluid enorm. Tapijt heeft dus niet alleen een warme uitstraling maar maakt een ruimte echt behaaglijk en zorgt voor optimaal geluid en werkt geluiddempend.

Project tapijt:

Ook voor de zakelijke markt bieden we een ruime keuze aan tapijt. Van naaldvilt tot tapijttegels, door de juiste materialen te combineren kunnen we uw kantoor of winkelpand voorzien van de beste vloeren waar u jaren plezier van hebt.

Vinyl:

Een sterke, betaalbare en snelle manier voor uw vloer. Onze kwaliteiten vinyl zijn altijd op 4 meter breed te verkrijgen. (sommige zelfs op 5 meter) Door bijna naadloos te verwerken heeft u een prachtige vloer voor een scherpe prijs. Van houtstructuur tot beton-look en meerdere legpatronen te verkrijgen. Wat dacht u van een visgraat motief of een Hongaarse punt? Bij folkers vloeren bent u aan het juiste adres!

Lifestyle-interior vinyl

Er is ontzettend veel keuze in vinyl. Je hebt verschillende kleuren en dessins. Zoals Nostalgische tegeltjes, industriële betonlook of een hip visgraatmotief. Vinyl wordt vaak gekozen om het het onderhoudsvriendelijk is. Het kan gemakkelijk schoon worden gemaakt met alleen maar water. Het is daarom ideaal voor in de keuken!

Ruime keuze in dessins en kleur!

Je hebt altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in jouw huis. Voor pure luxe kun je een keuze maken uit onze PVC vloeren collectie. Vinyl is een geweldig alternatief voor andere vloeren omdat vinyl niet alleen makkelijk te onderhouden is en goed isoleert, maar het materiaal is ook nog eens erg duurzaam. Omdat vinyl waterdicht is, is het mogelijk de vloer schoon te dweilen, iets dat bij lang niet alle vloeren tot de mogelijkheden behoort. 

Foto's ter impressie: